Anunt Diamant Curatenie dupa constructor

PFS Cleaning ofera servicii de curatenie dupa constructor in Timisoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Oradea, folosind solutii de curatenie profesioale si echipamente pentru a elimina definitiv praful si urmele de vopsea sau ciment lasate in urma de constructor.
https://pfscleaning.ro/contact/

Amenajari spatii verzi in Cluj

Detalii

Telefon
0755230184
Social links
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Art Garden Design
Vizualizari
2493

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Amenajari spatii verzi in Cluj

Firma Art Garden Design din Cluj Napoca presteaza servicii de amenajari spatii verzi pentru persoane fizice si firme. Serviciile nostre de intretinere si amenajari de spatii verzi includ si tuns gazon, toaletat copaci, tuns gard viu, taiat buruieni cu trimer si inlaturarea buruienilor din spatiile cu flori, sapat pamant, adunat frunze, dar si comercializarea de gazon rulou, flori, plante si pomi.

Preturile sunt personalizate si furnizate dupa o intalnire in care se stabileste serviciile pe care trebuie sa le oferim clientului, suprafata adusa in discutiei si cel mai important o colaborare de durata.

Anunt Gold Amenajari spatii verzi in Timisoara

Firma Vasi Gradinaru din Timisoara presteaza servicii de amenajari spatii verzi. Intretinerea spatiilor verzi se pot face periodic, prin semnarea unui contract de prestari servicii, astfel clientul va beneficia de preturi foarte atractive.