Anunt Gold Vasi Gradinaru

Vasi Gradinaru Timisoara - ofera servicii de gradinarit, spatii verzi, tuns gazon, pavaje, drenaje, irigatii si altele in Timisoara si Dumbravita, Giroc, Mosnita Noua, Sacalaz, Ghiroda, Chisoda. Suntem in domeniu din 2017 si am avem sute de clienti multumiti.

Art Garden Design

Detalii

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0755230184
Social links
Categorie
Firme amenajare/intretinere
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2228

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Art Garden Design Cluj

Art Garden Design Cluj este o firma care se ocupa cu amenajari de spatii verzi, intretinere gradini, vanzare flori de gradina si pomi. Echipa noastra este formata din profesionisti: ingineri horticultori, peisagisti si gradinari, mereu pregatiti sa gaseasca cea mai buna solutie pentru amenajarea si intretinerea spatiului dumneavoastra, raspunzand tuturor provocarilor. Dezoltarea armonioasa si rapida a societatii noastre se datoreaza seriozitatii, implicarii si priceperii cu care am abordat fiecare proiect inceput si finalizat in asa fel incat sa multumim fiecare client in parte.

Colaborarea cu Art Garden Design Cluj va confera siguranta ca veti avea gradina mult dorita amenajata de profesionisti instruiti si specializati in proiectare, amenajare si intretinere a spatiilor verzi atat la particulari cat si pe domeniul public. Specializarea si experienta de care dam dovada in momentul de fata, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi si proiectare peisagistica a condus la obtinerea unui portofoliu impresionant de clienti cu adevarat multumiti de serviciile noastre.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 9:00 - 16:00

Anunt Gold Creazione Verde

Creazione Verde Timisoara - amenajari si intretinere spatii verzi in Timisoara si zonele limitrofe, montare rulouri gazon si insamantare, proiectare si realizare sisteme de irigatii