Zilele imobiliare

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2239

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Peste 50 de brokeri imobiliari vor fi prezenti in perioada 14 - 17 aprilie la "Zilele imobiliare", organizate in cadrul celui mai mare targ imobiliar din Romania, in Piata Constitutiei. Cu acest prilej, cel putin o suta de companii din domeniu vor scoate la vanzare 10.000 de locuinte.Pentru ca numarul vizitatorilor targurilor imobiliare creste de la un an la altul, la editia din aceasta perioada reprezentantii companiilor completeaza oferta de apartamente noi disponibile la vanzare cu una de locuinte vechi. Astfel, vor avea posibilitatea sa-si achizitioneze casa pe care si-o doresc chiar si cei care nu-si permit sa investeasca sume impresionante in apartamente.


Tot in aceasta perioada va avea loc si prima editie a Salonului de joburi dedicat exclusiv domeniului imobiliar. Fa o cariera in imobiliare" va oferi cateva zeci de joburi de brokeri.


De asemenea, studentii, absolventii de facultati, dar si somerii vor avea ocazia sa se specializeze in brokerajul imobilar participand la cursurile gratuite organizate in cadrul evenimentului. Mai mult, la finele cursurilor ar putea ocupa un job bun, platit cu cel putin 500 de euro pe luna.