Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Zen Design

Detalii

Adresa
Bucuresti, Piata Sfintii Voievozi
Telefon
0723133436
Categorie
Design interior / exterior
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1358

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Zen Design Bucuresti

Compania noastra ofera servicii complete de asistenta in domeniul design-ului interior. Arhitectii si inginerii sunt specialisti, care se ocupa de design-ului si remodelarea casei tale, a noii locuinte sau a biroului, incluzand chiar mobila personalizata in a-ti oferi un spatiu care sa te reprezinte. Folosim ultimele tehnologii folosite in design (proiectare), materiale si concepte si integrand principiile Feng Shui pentru a crea spatiul care echilibreaza energiile oamenilor si a spatiului.

Proiectam si construim case sigure si inteligente. Oamenii petrec 90% din timpul lor in spatii inchise, ori acasa, la munca, la cumparaturi, in restaurante sau calatorii. Folosim numai materiale tratate, pentru o rezistenta indelungata. Locuinetele noastre interactioneaza armonios cu mediul. Ele se aseamana cu organismele vii care proceseaza apa, hrana si gunoiul. Construim si proiectam "case moderne" folosind armonia sinegetica a elementelor naturale, in locul tehnologiilor scumpe si exclusiviste.

Filtre

Tip design: Design de interior

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro