WISE

Wise

Detalii

Adresa
Ramnicu Valcea, Strada Cazanesti, nr. 204
Telefon
0250772747
Fax
0250772747
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1467

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Wise Ramnicu Valcea - pavaj, borduri, rigole

Compania WISE a fost fondată în anul 1994 la Râmnicu Vâlcea. Povestea noastră a început cu producția de prefabricate de beton în anul 1998, inițial cu țigle de beton, și peste doi ani cu pavaje.

Pilonii pe care brandul WISE s-a dezvoltat și a crescut sunt calitatea produselor și know-how-ul și astfel compania a devenit treptat un jucător important pe piața pavajelor din România, acoperind în prezent ca arie de distribuție întreaga țară.
În prezent deținem un portofoliu extins, cu o gamă variată de produse, în 23 de forme distincte și 16 culori, modele ce urmează tendințele actuale în materie de design. Paleta de culori este și ea variată, dintre care amintim mix alb-maro, mix alb-negru, orange, sau efectul de scoică în nuanțe diferite.

Una dintre valorile brandului WISE care ne-a propulsat in top 5 companii românești de profil este de a obţine produse de cea mai bună calitate. În acest demers, ne asigurăm că toate materialele folosite sunt atent alese şi sunt certificate calitativ de către furnizori de încredere. Inovăm constant, atât în materie de mijloace tehnologice, cât și în customer service. Credem cu tărie într-un proces de învățare continuă, iar pentru asta, zi de zi încercăm să fim mai buni în ceea ce facem. Oferim Servicii Premium Integrate, iar satisfacția clienților noștri este pe primul loc în proiectele pe care le realizăm.

Filtre

Materiale de constructii: Pavaje si piatra decorativa