Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

White Dot Design

White Dot Design

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Doctor Gheorghe Marinescu, nr. 1
Telefon
0356807555, 0728160655, 0723124634
Social links
Categorie
Design interior / exterior
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1074

Voteaza & Distribuie

Prezentare

White Dot Design Timisoara

Este un studio de design interior high-end ce oferă soluții complete de amenajări interioare, de la schițele tehnice până la obiectele de mobilier. Aici se află punctul de întâlnire a celor mai înalte așteptări cu soluțiile potrivite. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniul designului interior și al vânzării de mobilier, suntem pregătiți să îți oferim produse de cea mai înaltă calitate și cu calități estetice excepționale. Împreună creem ambientul perfect pentru dorințele și așteptările tale.

Servicii

- Design interior și exterior: proiectare, consultanță și simulare 3D.
- Import produse Italia: mobilier interior / exterior, obiecte sanitare, corpuri de iluminat interior / exterior, parchet din lemn stratificat, gresie și faianță interior / exterior, accesorii și decorațiuni.
- Finisări interior și exterior: placări, montaj mobilier, zugrăveli decorative.

Orar

Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro