Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

West Lift Mobile

West Lift Mobile

Detalii

Adresa
Dumbravita
Telefon
0753772772, 0754605128
Fax
0356447520
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2124

Voteaza & Distribuie

Prezentare

West Lift Mobile

Ne adresam firmelor si persoanelor interesate de achizitionarea sau de inchirierea de echipamente de ridicat si stivuit, echipamente de lucru la inaltime, utilaje de transport si manipulare pentru santiere, depozite, porturi, aeroporturi si gari. Asiguram transportul utilajelor la punctele de lucru ale clientului, cat si operatori cu experienta, pentru orice tip de lucrari, evident, care se incadreaza in capacitatile si diagramele de ridicare ale utilajelor noastre. Suntem reprezentanti autorizati pentru Romania ai mai multor producatori prin intermediul grupului nostru de firme asociate.

West Lift Mobile SRL Timisoara va ofera urmatoarele tipuri de utilaje si echipamente:
- Stivuitoare moto si electro
- Stivuitoare pentru teren accidentat
- Stivuitoare cu brat telescopic
- Platforme de lucru la inaltime
- Nacele moto si electrice
- Electrocare
- Transpalete.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/