Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Vrei sa stii cum functioneaza materialele de degivrare?

Vrei sa stii cum functioneaza materialele de degivrare?

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1589

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Zapada poate fi inlaturata, dar stratul de gheata format sub aceasta poate fi indepartat doar prin metode mecanice sau chimice, fiind indicat sa apelati la un profesionist pentru servicii de degivrare specializate. Indepartarea zapezii si a ghetii este un element important in mentinerea integritatii unei constructii, intrucat umezeala si frigul generat de gheata poate reprezenta un factor de distrugere a oricarui material de constructii.

Cum are loc degivrarea?
In cazul substantelor aplicate local, solide sau lichide, este necesara utilizarea acestora inainte de inghetul suprafetei, iar pentru a spori eficienta sunt necesare chiar aplicari periodice. Substantele solide scad punctul de inghet al apei, realizeaza o solutie saline cu produsul care atinge zapada si gheata si distruge legatura chimica formata intre gheata si suprafata de lucru. Substantele de degivrare de tip antigel confera o protectie in arii limitate, in functie de conditiile meteorologice sau de nivelul de inghet. Principalul dezavantaj al antigelului este proprietatea acestuia de a ingheta. Atunci cand isi pierde proprietatatile anti-inghet, acesta ingheata la randul lui. Diluarea antigelului cu apa va duce inevitabil la pierderea proprietatilor acestuia.

Degivrarea soselelor se realizeaza in mod constant cu ajutorul nisipului si a sarurilor. Cel mai frecvent se utilizeaza clorura de sodiu(sarea traditionala), deoarece este accesibila si ieftina. Cu toate acestea, sarea nu mai este de un real folos atunci cand temperaturile depasesc -18 grade celsius, inghetand impreuna cu apa. In cazul clorurii de sodiu, principalul dezavantaj este proprietatea coroziva a acesteia. Cele mai noi substante pentru degivrare au in compozitie alte tipuri de saruri, cum ar fi clorura de calciu sau magneziu,care pe langa proprietatea de a reduce punctul de inghet al apei, au si o reactie exoterma prin care se degaja caldura.

Inovatii in domeniul degivrarii
Tehnicile mai noi de degivrare chiar si pentru caile de acces (alei, pavaje) se pot realiza tot prin cabluri electrice. Metoda prin cabluri electrice este cea mai eficienta, scutindu-va de mizeria cauzata de amestecarea sarurilor cu zapada. Nu va faceti griji pentru aspectul inestetic al unor cabluri in curtea dumneavoastra, intrucat acestea pot fi montate chiar si sub beton sau asfalt, devenind invizibile. Pentru tehnicile de degivrare ale acoperisurilor sau a jgheaburilor, cea mai buna optiune este reprezentata din nou de sistemele cu cabluri electrice. Acestea sunt controlate de un termostat, setat manual sau automat in functie de preferintele dumneavoastra.

Degivrare prin cabluri electrice - Apelati la o companie de profesionisti
Daca aveti nevoie de servicii de degivrare profesionale, apelati cu incredere la compania Milucon. Experti in izolatii si incalzire in pardoseli, acestia va pun la dispozitie o echipa de oameni competenti care va vor garanta calitatea serviciilor prestate. Site-ul milucon.ro va ofera mai multe detalii cu privire la aria diversificata de domenii in care activeaza. Pe langa serviciile de hidroizolare a oricarui tip de suprafata, compania va pune la dispozitie si servicii de degivrare si incalzire in pardoseli, cu ajutorul echipamentelor de cea mai inalta performanta si a materialelor de cea mai buna calitate.

Pentru servicii complete si profesioniste in materie de degivrare si nu numai, compania Milucon va asteapta pe Str. Drumul Taberei 87 A, Bucuresti 61371, sau puteti sa ii contactati la telefon 0728 116 018 sau email office@milucon.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro