VidasMET ofera carucioare industriale la cel mai bun raport calitate-pret

VidasMET ofera carucioare industriale la cel mai bun raport calitate-pret

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu o experienta de peste 15 ani, VidasMet, compania 100% romaneasca de confectii metalice, pune la dispozitia clientilor o gama variata de carucioare industriale la cel mai bun raport calitate-pret. Caruciorul industrial https://vidas.ro/carucioare-industriale/ este o platforma special proiectata pentru a facilita trasportul pe distante mici a materialelor/produselor dintr-un depozit.

Cand utilizam caruciorul industrial?
Caruciorul industrial poate fi utilizat in mai multe domenii de activitate, cu scopul de a eficientiza modul de lucru din depozit. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui produs este aceea ca poate fi folosit inclusiv in spatiile inguste, greu accesibile unui autovehicul. In plus, pe termen lung, caruciorul industrial reprezinta, fara doar si poate, o investitie inteligenta, atat din punct de vedere al functionalitatii, cat si al costurilor.

Tipuri de carucioare industriale
  • Carucior industrial din otel

Acest tip de carucior are manerul din otel si se regasete adesea in fabrici si in depozite. Rotile sunt rezistente la uzura, iar blaturile din plastic antiderapant. Toate acestea asigura durabilitate si eficienta in sarcinile zilnice.

  • Carucior cu platforma din otel

Caruciorul cu platforma din otel este folosit in majoritatea timpului in industrii grele. Acesta are o forma robusta si durabila. Este placat cu table si curea de cauciuc, pentru o eficienta maxima.

  • Carucior de tip container

Acest tip de carucior are o capacitatea de incarcare de pana la 500 de kg. Are o constructie robusta, sudat din profile de otel, cu 2 roti fixe si 2 roti pivotante cu frana. Este placat cu plasa de sarma si vopsit in camp electrostatic.

  • Carucioare cu 3 sau mai multe polite

Carucioarele cu 3 sau mai multe polite au sasiu robust, sudate din profile de otel, pot sustine o cantitate aproximativa de 500 de kilograme. Au un placaj fibrolemnos obtinut prin incleierea si presarea rumegusului de lemn, printr-un procedeu umed sau uscat.

Sfaturi pentru alegerea caruciorului industrial potrivit si pentru utilizarea acestuia in siguranta
  • Este necesar sa oferi o atentie sporita greutatii si dimensiunii caruciorului, pentru a facilita o transportare mai usoara a marfii;
  • Caruciorul industrial este usor de manevrat;
  • Asigura-te ca folosesti echipament adecvant in timpul utilizarii caructiorului industrial (incaltaminte cu talpa antiderapanta, pentru evitarea alunecarii);
  • Foloseste manusi pentru evitarea accidentelor;
  • Nu folosi haine largi. In caz contrar, acestea se pot agata in rotile caruciorului;

Beneficiile utilizarii unui carucior industrial metalic

Beneficiile utilizarii unui carucior industrial metalic constau in: modul usor de transportare a marfii, reducerea obosealii spatelui si diminuarea suprasolicitarii angajatilor. Daca doresti sa achizitionezi carucioare industriale la cel mai bun raport calitate-pret, rezistente la uzura, sudate din profile de otel si care pot sustine o greutate de cel putin 500 de kilograme, specialistii din cadrul companiei vidas.ro iti stau la dispozitie!