Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Vertical As

Detalii

Adresa
Ialomita, Slobozia, Str. Decebal, bl. U 50
Telefon
0722624781
Fax
0243/230509
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1040

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vertical As Slobozia


Cu o activitate in domeniul alpinismului utilitar de peste 10 ani, cu experiența acumulata de personalul autorizat in domeniu, respectam standardele de calitate asigurand astfel garanția lucrarilor executate.


Echipamentele de lucru la inalțime, sculele și sistemele de vopsit sunt furnizate de producatori autorizați fiind insoțite de certificate de calitate și conformitate.


Gama de servicii executate este variata, acoperind atat segmentul destinat costrucțiilor cat și pe cel de intreținere, publicitate și constructii montaj.


O colaborare cu noi genereaza mai multe, țelul nostru fiind serviciile de calitate executate cu profesionalism intr-un timp cat mai scurt. Astfel, am reușit sa avem multe colaborari pe termen lung.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro