Versatilitatea constructiilor metalice

Versatilitatea constructiilor metalice

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1381

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Constructiile metalice sunt intrebuintate in toate domeniile noastre de activitate: locuinte si constructii socioculturale, hale industriale, furnale, hangare, garaje mari, poduri, constructii hidrotehnice etc.
In aceste conditii utilizarea produselor metalurgice pentru constructia spatiilor in care ne desfasuram activitatea este, oarecum, indispensabila.

Este cunoscut faptul ca otelul are multiple avantaje pentru realizarea structurilor metalice, printre care enumeram: flexibilitatea in proiectare, gradul mare de prefabricare, montajul rapid, greutatea sa redusa si faptul ca este demontabil si reciclabil.

Daca esti in pana de idei specialistii H Metal lucreaza pentru tine. Vei primi nu doar sfaturi competente, dar vei putea achizitiona si materialele necesare punerii in practica a proiectelor tale.

Oferta de produse comercializata de H Metal este foarte variata si cuprinde: teava rectangulara, patrata si rotunda, cornier, platbanda, tabla decapata, neagra, striata sau zincata si profile U, I sau H. Produsele metalurgice comercializate sunt confectionate in conformitate cu standardele de calitate europene.

Un plus al acestei colaborarii este acela ca putem livra produsele metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier.

In alegerea produselor metalurgice pentru realizarea constructiilor metalice trebuie tinut cont de faptul ca acestea sunt supuse urmatoarelor solicitari: intindere, compresiune, incovoiere, forfecare si rasucire.

Structurile cu deschidere mare sunt supuse la solicitari importante, iar greutatea proprie are o pondere importanta in dimensionarea elementelor. De aceea utilizarea unor oteluri cu rezistente mari este un factor determinant pentru obtinerea unor structuri eficiente.

Noile evolutii tehnologice au dezvoltat atat optiunile disponibile, dar au redus si dificultatile in proiectarea, detalierea si ridicarea constructiilor metalice. Un alt avantaj al acestora consta in viata lor lunga combinata cu costuri de intretinere relativ reduse. Acest lucru le face deosebit de economice si de interes pentru proiectarea unor constructii inovative.

Produsele metalurgice din otel pot fi asamblate rapid si eficient in toate anotimpurile, ofera o gama larga de posibilitati arhitecturale. Astfel puteti pune in practica un design ambitios.

Filtre

Categorie articol: Amenajari