Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Verofer

Detalii

Adresa
Arad, Strada Calea 6 Vanatori, nr. 51/53
Telefon
0257270999
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1508

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Verofer Arad

De la infiintarea ei, Verofer, societate mixta italo-romana, s-a angajat pe calea progresului in domeniul producerii de feroniere din alama pentru binale (cilindri de siguranta, manere din alama). Acest lucru a fost posibil prin imbunatatirea si diversificarea unei game de produse, combinata cu utilaje performante de inalta tehnologie si un colectiv tanar, specializat, care poate asigura proiectarea si executia propriu-zisa a produselor solicitate de clienti. Zi de zi, noi investitii, noi procese tehbologice, duc la imbunatatirea calitati produselor cat si a seviciilor oferite clientilor. Prezenta atat pe piata, principii bazate pe cel mai bun raport calitate/pret.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 16:30

Filtre

Comercializeaza: Accesorii tamplarie

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/