Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Veka

Veka

Detalii

Adresa
Ciorogarla
Telefon
0318600100, 0318600101
Fax
0318600102
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1329

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Veka Ciorogarla

Suntem prezenti aproape in toata lumea! Iar experienta noastra ne ajuta sa gasim solutii si sa fim aproape de nevoile tale, oriunde ai fi. Inca de la inceput, Veka a avut o crestere constanta datorata, in primul rand, ofertei de produse si servicii de un nivel calitativ ridicat, pe care numai echipe de oameni dedicati reusesc sa le intreprinda.

Acest adevar este dovedit de faptul ca in doar 38 de ani, de la o simpla companie regionala, VVeka a reusit sa devina un producator activ la nivel mondial, leader pe segmentul sistemelor din tamplarie PVC. Premiile castigate de-a lungul anilor vin ca o incununare a meritelor de care a dat dovada concernul Veka. Astfel, in luna octombrie a anului 2004, prestigiosul Institut International de Promotion et de Prestige acorda companiei Veka premiul de afaceri "Trophee International de l'Industrie".

Prin acest premiu, Veka este recunoscuta pe piata internationala alaturi de mari companii ca MICROSOFT, IBM, ERICSSON sau PORSCHE, companii care au primit aceeasi distinctie de-a lungul anilor. Ca o recunoastere a unei promisiuni indeplinite legate de protectia mediului si activitatea sociala, la data de 2 noiembrie 2005, Veka primeste premiul german "Ethics in Business".

Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro