Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare

Vasion

Vasion

Detalii

Adresa
Bacau, Strada Bradului, nr. 51
Telefon
0234586902, 0234521775, 0721079494
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1657

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vasion Bacau

In anul 1992 avand ca obiect principal de activitate comertul cu materiale de constructii. Scopul vizat inca de la infiintare a fost acoperirea pietii cu materiale de constructii in Judetul Bacau si imprejurimi. Strategia adoptata in acest sens a fost amplasarea de spatii comerciale la fiecare intrare in municipiul Bacau si in principalele orase din judet astfel incat sa se evite aglomeratia.

Firma dispune de asemenea, de mijloace de transport proprii menite sa deserveasca sectorul de aprovizionare si desfacere. Oferta de produse a firmei cuprinde o gama variata de materiale de constructii, materiale termo si hidroizolatoare, siderurgice, instalatii termice, electrice, sanitare, materiale pentru amenajari interioare si accesorii si este in masura sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro