Vanzare de trandafiri de gradina in Timisoara

Detalii

Telefon
0728301118
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 saptamani si 6 zile
Vizualizari
5828

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Firma Gardenia ofera spre vanzare trandafiri de gradina in Timisoara din soiurile de tip pomisori, tufa si cataratori, ca Doris Thystermann, Limelyght, Gaumo, Red Delight, Kimono, Rumba, Peace.

Trandafiri tip pomisori

Trandafirii tip pomosori cresc asemena unui copac, floriile fiind situate in partea superioara, sub forma de coroana, infloriind in toata perioada calda. Trandafirii tip pomosori sunt ideali pentru exterior. In primul an. ei trebuie inveliti in perioada rece a anului, de la altoi in sus. Au fost publicate in diverse stiri Timisoara informatii detaliate despre aceste tipuri de trandafiri. Acest soi este de provenienta din Ungaria si se comercializeaza avand culorile rosu, galben, roz, alb, etc.

Trandafiri tufa si cataratori

Trandafiri tufa si cataratori sunt trandafiri obisnuiti, cunoscuti de toti dintre noi. Ei au culoare rosu catifelat si infloresc pe parcursul intregii veri. Avantajul la trandafiri de tip tufa si cataratori este acela ca trebuie tunsi doar o singura data, dupa inmugurire, fapt ce ne confera timp mai mult pentru ai admira. Trandafiri de tip tufa si cataratori sunt adusi din Ungaria, iar pe langa soiurile clasice de rosu catifelat ami exista si de culoare alb, galen, ros si roz.

Gardenia Timisoara - amenajari spatii verzi