Utilizează panouri decorative 3D pentru amenajarea dormitorului

Utilizează panouri decorative 3D pentru amenajarea dormitorului

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
326

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În cazul în care nu ai mai făcut de mult o schimbare în dormitor și nu știi de unde trebuie să începi, încearcă să privești asupra detaliilor din camera. Dacă ai impresia că pereții camerei tale sunt prea goi și nu ai idee cum să îi faci să iasă din monotonie și să ofere un alt aer dormitorului tău, trebuie să știi că o opțiune bună ar fi aplicarea unor panouri decorative 3D.

Această metodă a panourilor 3D este una foarte bună pentru a-ți pune amprenta personală asupra camerei și pentru a o înfrumuseța. Ele sunt una dintre cele mai moderne tendințe în domeniul amenajării interioarelor, putând fi adaptate la orice tip de locuință. În funcție de efectul pe care doriți să îl obțineți cu ajutorul lor, panourile pot fi amplasate pe întregul perete sau doar pe o anumită bucată din acesta.

După cum bine știți, dacă doriți o amenajare dormitor mic, trebuie să luați în calcul culoarea pe care o alegeți pentru pereți dar și pentru panourile 3D. Este cunoscut faptul că, cele mai potrivite culori pentru a crea iluzia unei camera spațioase sunt cele deschise. Recomandat ar fi în acest caz să optați pentru panouri 3D doar pentru o anumită parte de perete pentru a putea lăsa loc pieselor de mobilier suspendat.

Acest tip de mobilier reprezintă un element util într-un dormitor mic deoarece oferă mai mult spațiu și posibilitatea de acces peste tot în cameră. Cu ajutorul jocului de lumini și umbre, panourile 3D, creează un sentiment de adâncime și iluzie optică de spațiu mai mare. Panourile de acest tip completează într-un mod elegant și modern designul fiecărei camere la un preț accesibil. Prețul ar fi mult mai mare în cazul în care peretele ar fi modelat prin diferite tehnici, dar ar fi și mult mai greu pentru că ai avea nevoie de persoane pricepute la astfel de proiecte.

Panourile 3D sunt potrivite pentru amenajarea dormitorului deoarece ele sunt rezistente la șoc și umezeală. În cazul anumitor accidente ele nu se vor degrada. În schimb, culoarea panoului poate fi schimbată după preferințele pe care le aveți. Totodată, ele pot crește atât izolația termică, cât și pe cea fonică. De obicei, în dormitor aceste panouri decorative pot fi aplicate pe peretele din spatele patului, pe care este fixat capul patului, sporind astfel vizual confortul camerei. În cazul în care, în dormitor există un televizor, puteți alege să poziționați panourile și pe peretele unde este așezat acesta.

De ce să alegi panourile decorative 3D

· Sunt o soluție minimalistă, elegantă și de efect pentru decorarea locuinței;
· Pot fi utilizate pentru mai multe locații;
· Sunt durabile și rezistente datorită materialului din care sunt fabricate;
· Sunt cele mai căutate profile decorative pentru interior;
· Există o gamă foarte variată de modele;
· Pot masca ușor anumite lucruri pe care vrei să le ascunzi;
· Oferă efecte vizuale plăcute;
· Oferă izolare termică și fonică.

Câteva idei de modele de panouri 3D interesante pentru un dormitor ar fi:
· Valuri;
· Forme geometrice;
· Forme asimetrice;
· Imitație de cărămidă/piatră/lemn;
· Imitație de tapițerie.