Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Utilizarea otelului inoxidabil in constructii si transporturi

Utilizarea otelului inoxidabil in constructii si transporturi

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
3062

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De la cel mai mic fermoar pana la cel mai mare zgarie-nori, otelul inoxidabil (inoxul) este o parte esentiala a vietii moderne. Rezistenta la coroziune si faptul ca necesita un grad redus de intretinerea il fac un material ideal pentru o gama larga de aplicatii. De asemenea, are un ciclu de viata lung si este 100% reciclabil.

Exista peste 150 de clase de otel inoxidabil, dintre care 15 sunt utilizate in mod obisnuit in aplicatiile de zi cu zi. lnoxul este fabricat in diverse forme, inclusiv bare, table si tevi pentru utilizare in domenii industriale si casnice. Un spectru larg de industrii se bazeaza pe caracteristicile inoxului, inclusiv cea a constructiilor, automobilelor si altele. Pentru multe aplicatii este pur si simplu solutia cea mai eficienta. Printre cele mai uzuale utilizari ale otelului inoxidabil se regasesc aplicatii in industria de constructii si cea de transporturi.

Arhitectura si constructii


Datorita rezistentei, flexibilitatii si rezistentei la coroziune, otelul inoxidabil este acum utilizat pentru realizarea constructiilor moderne. Se foloseste pentru placarea exterioara a unor cladiri cu mare impact vizual, dar si pentru diverse aplicatii la interior. Inoxul este usor de sudat, are un finisaj atractiv si se intretine usor. Din acest motiv, este prezentat in mod special in arhitectura moderna,incluzand Terminalul Eurostar din statia Waterloo din Londra, Podul Helix din Singapore si One World Trade Center din New York.

Automobile si transport

Otelul inoxidabil a fost folosit pentru prima data in industria automobilelor in anii 1930 de catre compania Ford Motor pentru a face diferite autovehicule conceptuale. Astazi, utilizarea inoxului in industria automobilelor este in crestere. Este folosit in mod obisnuit pentru sistemele de evacuare a autovehiculelor si grilaje, dar noile standarde de reducere a emisiilor si preocuparile legate de mediu determina producatorii sa favorizeze si elementele structurale din otel inoxidabil.

Otelul inoxidabil este excelent pentru transportul de produse chimice, lichide si produse alimentare. Rezistenta ridicata permite containere mai subtiri, economisind costurile de combustibil, in timp ce rezistenta la coroziune reduce costurile de curatare si intretinere. Utilizarea inoxului (otel inoxidabil) este in crestere, deopotriva, datorita cresterii gradului de constientizare a costurilor relativ scazute pe durata ciclului de viata, durabilitatii acestuia si a urbanizii din economiile cu crestere rapida din Asia, in special China si India.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro