Utilizarea otelului in constructii permite modele conceptuale noi

Utilizarea otelului in constructii permite modele conceptuale noi

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
822

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Natiunile Unite estimeaza ca populatia lumii va creste pana la 8,6 miliarde in 2030 si in continuare la 9,8 miliarde in 2050. Aceasta crestere va fi insotita de o urbanizare rapida, ceea ce inseamna ca nevoia de cladiri si infrastructura se va situa pe un trend ascendent.

Posibilitatile de utilizare a otelului pentru cladiri si infrastructura sunt nelimitate. Avand in vedere libertatea de proiectare, rezistenta integritatii si usurinta de intretinere, otelul structural este alegerea inteligenta.

In constructii se utilizeaza aproximativ 50% din productia mondiala de otel. Cladirile, de la simple case pana la zgarie-nori, se bazeaza pe otel
pentru rezistenta lor. De asemenea, otelul este folosit si pentru constructia de acoperisuri si placarea peretilor exteriori.

H Metal livreaza produse metalurgice de calitate pentru astfel de constructii metalice si ofera servicii care vin in intampinarea celor mai exigenti clienti. Distribuim si produse metalurgice manoperizate pentru a fi livrate gata de montaj la santier. Aceste produse aduc beneficii economice si de timp clientilor nostri.

Otelul este un material care prezinta multiple avantaje, dintre care un loc important ocupa:
1. Flexibilitatea de proiectare;
2. Rezistenta la seisme;
3. Reciclabilitatea.

Majoritatea pieselor din otel sunt prefabricate conform unui design specific in fabrica si apoi expediate la locul constructiei. Datorita faptului ca acestea sunt prefabricate respectand standardele, inginerii nu trebuie sa mai aiba grija pentru calitatea fiecarei piese.

De asemenea, timpul pentru asamblarea cladirilor cu schelet din otel este mult mai scurt decat timpul pentru construirea cladirilor traditionale din caramida si mortar.

Inginerii pot crea forme minunate din otel, pastrand rezistenta la tractiune, ductilitatea si capacitatea de a suporta o sarcina. Libertatea arhitecturala a prins aripi odata cu introducerea otelului in constructii.

Otelul este incredibil de versatil, deoarece poate fi modelat in aproape orice forma, ceea ce il face o optiune atractiva atat pentru cladirile rezidentiale, cat si pentru cele comerciale. Arhitectii isi pot da frau liber imaginatiei lor artistice, avand totusi capacitatea de a proiecta si construi o cladire care este atat rezistenta cat si sigura.

Despre H Metal S.R.L

Aniversam 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.
Ne puteti urmari pe pagina de Facebook: @HmetalRo
Pentru o oferta personalizata va asteptam cererile la office@h-metal.ro.