Usi de interior in Timisoara

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 8 ani si 2 luni
Vizualizari
2383

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Usile de interior din lemn pline va permit o mare diversitate de texturi care creaza stabilitate prin constructia lor solida. Combinand mai multe texturi de lemn, naturale si liniare, puteti obtine un design simplu, rafinat, clasic.

Astfel, foaia de usa este realizata printr-un procedeu de laminare prin compresie la cald. Suprafata de acoperire poate fi laminata, furnir natural sau CPL, care se preteaza la trafic intens, avand un grad ridicat de rezistenta la frecare respectiv agenti chimici.

Interiorul usii este constituit dintr-un conglomerat de PAL in structura celulara, realizandu-se astfel o perna de aer si implicit o izolare termica si fonica foarte buna intre spatiile delimitate de usa.

Rama usii reprezinta structura de rezistenta, este realizata din MDF, 16 cm perimetral, ceea ce asigura o protectie suplimentara in spatii in care conditiile de mediu sunt nefavorabile.

Detalii suplimentare pe: www.usi-interior.ro

tags: usi de interior Timisoara

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/