Usi si pereti sticla - solutia ideala pentru spatii luminoase

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Apartine de
H Metal
Vizualizari
3801

Voteaza & Distribuie

Prezentare

 • De ce sa alegem solutia de compartimentare cu sticla
 • Avantaje partitie sticla
 • Cat costa si cat dureaza o usa sau perete despartitor din sticla
 • Cum lucram – pasii de urmat pentru o amenajare de succes
 • Cum ne puteti contacta

ALEGEREA usilor din sticla


Utilizarea spatiului existent intr-un mod cat mai eficient este o dorinta prezenta in amenajarile actuale. Asa cum este normal proprietarii doresc ca pe langa functionalitate usile sa acopere si nivelul estetic. Una din solutiile eficiente pentru cei care isi doresc spatii luminoase este compartimentarea spatiilor cu usi sticla sau pereti despartitori sticla. Acestea delimiteaza anumite zone din locuinta, lasand lumina naturala sa se reverse in incapere.

Prin alegerea acestui tip de delimitare a spatiilor principalul avantaj esta ca lumina intra in spatiul interior dar si faptul ca usile si peretii din sticla arata foarte frumos, aduc plus valoare spatiului unde sunt montate. Datorita faptului ca permit luminii sa inunde incaperea, usile si peretii de sticla confera si un confort psihic. Asa cum spune si proverbul romanesc “Unde nu intra soarele pe fereastra, intra doctorul pe usa

Noi, Metal Creativ realizam la comanda, pe masurile existente usi din sticla sau pereti despartitori sticla din duplex 3.1.3* pe rame metalice – usi si pereti stil industrial. Structura de usi sticla sau pereti despartitori sticla este confectionata din profile metalice. Profilele metalice se vopsesc in camp electrostatic in culoarea dorita de client. De acord cu clientul se face si impartirea ochiurilor de geam, mai mari sau mai mici.

AVANTAJE usi sticla sau pereti sticla pe rama metalica stil industrial:

 • Profil ingust: pentru ochiuri geam 3 cm, ce permite luminii naturale sa patrunda in incaperi
 • Executie la comanda dupa forma golului existent
 • Deschidere: usile au sisteme de deschidere culisante / glisante sau batante pe balamale
 • Culoarea: ramele metalice se pot personaliza dupa culoarea aleasa
 • Sistem solid din metal combinat cu sticla duplex
 • Intimitate pentru sporirea gradului de intimitate se poate utiliza partial sau total sticla sablata

CAT COSTA
si cat dureaza

 • Pret usi sticla – cu caracter strict informativ, puteti lua in calcul un pret incepand cu 300 euro
pe metru patrat + tva. De exemplu o usa simpla latime 90 cm si inalta de 200 cm va costa cca 540 euro + tva. Pretul nu contine livrare si montaj, este exclusiv cu scop informativ pentru a va face o idee de buget. Pretul transportului si al montajului depind de distanta pana la locul montajului, daca este casa si se monteaza la parter sau la etajul 1 sau daca este bloc si trebuiesc transportate pe scari pana la etajele superioare. Pentru o oferta concreta si personalizata va rugam sa ne ajutati cu detaliile de mai jos.

 • Termen de executie usi si pereti despartitori sticla – la momentul redactarii acestui articol in august 2020, termenul de executie esta de 35-40 zile lucratoare de la plata avansului. In functie de volumul de comenzi aflat in lucru la momentul cand dumneavoastra va decideti acesta va fi diferit dupa caz.

CUM LUCRAM:

Pasul 1: Transmiterea dimensiunilor si modelului dorit pe email

 • Dimensiunea golului pentru fiecare usa dorita (dimensiunile vor fi aproximative si necesare pentru ofertare)
 • Numarul de ochiuri de geam dorite pe fiecare foaie de usa
 • Datele locatiei – localitate si etaj
 • Foto cu un model usa sticla sa perete despartitor sticla asemanator sau apropiat
 • Cum doriti sa se deschida usile: sa culiseze pe langa perete sau sa se deschida pe balamale
 • Materialul din care este realizat locul / conturul / golul pe care se va prinde usa sau peretele de sticla despartitor (grinda beton, perete bca, perete caramida, tavan fals, lemn etc)

Pasul 2: Primirea ofertei de pret
In baza informatiilor de mai sus va transmitem o oferta de pret cu termen de executie

Pasul 3: Achitarea avansului
Se achita avansul de 60%

Pasul 4: Masuratorile exacte si desenele de executie
Colegii de la productie vor veni sa faca masuratorile exacte (momentan valabil in Bucuresti sau in alte localitati pentru proiecte mai mari). Dupa masuratori veti primi de la noi schitele produselor ce urmeaza a fi fabricate. Dupa discutii si aprobarea schitelor schitele sunt trimise catre productie.

Pasul 5: Productia
In baza dimensiunilor si a tuturor discutiilor avute lansarea produsele in fabricatie.

Pasul 6: Livrarea si / sau montajul produselor

Noi suntem situati cu atelierul de productie in Bucuresti, exista situatii cand din punct de vedere economic nu se justifica deplasarea colegilor in afara Bucurestiului pentru lucrari mici. In aceasta situatie proprietarul va gasi o echipa care sa masoare si sa monteze aceste usi sticla sau pereti despartitori sticla. De regula aceste usi de sticla / pereti despartitori sticla sunt parte a unei amenajari si deja sunt in lucru cu o echipa de constructii. Atat peretii de sticla cat si usile din sticla se monteaza simplu in masura in care masuratorile au fost luate corect si golurile sunt finisate drept.

Realizam pe baza de comanda urmatorele tipuri de partitii sticla / compartimentari sticla:

 • Usi sticla culisante / glisante
 • Usi sticla batante
 • Pereti despartitori sticla pentru locuinta – separare bucatarie, separare living, balcon, etc
 • Compartimentari sticla office, delimitare zone de lucru, sali sedinta, birouri, etc
 • Alte tipuri de compartimentari atipice din sticla duplex si profil metalic

CUM NE PUTETI CONTACTA
In momentul in care v-ati hotarat asupra acestui mod de a separa spatiile si aveti si un model agreat va rugam sa ne transmiteti toate detaliile prezentate la pasul 1 pe email office@metal-creativ.ro. De asemenea puteti discuta anumite aspecte tehnice sau nelamuriri cu colegul nostru Andrei – Manager productie la telefon 0753.124.722

Legenda:
*duplex 3.1.3 – tip de geam format din 2 foi de sticla de grosmi egale avand intre ele un film PVB. Daca sticla se spage fragmentele raman lipite pe folia din mijloc si nu cade de pe rama pana la inlocuirea ei.