Universal Spedition

Universal Spedition

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Ion Ionescu de la Brad, nr. 29
Telefon
0356460067, 0737022999
Fax
0356460038
Web
www.transportmarfauniversal.com
Categorie
Firme transport marfa
Modificat
acum 6 luni si 3 zile
Vizualizari
1462

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Universal Spedition Timisoara

Orice marfa ati avea de transportat: Universal Spedition va ofera solutii economice potrivite pentru orice marime, greutate si grad de urgenta. Noi va aducem marfa sigur si la timp de la si spre orice destinatie, fie cu camionul, avionul sau vaporul, fie transportata direct sau prin trafic sistematizat.

Preturile noastre sunt negociabile in functie de distanta parcursa, greutate marfa, volum marfa, frecventa curselor, termen de plata, etc. Pentru ca suntem constienti de particularitatile fiecarei comenzi, garantam pe parcursul intregului proces operational receptivitate, flexibilitate si promtitudine la solicitarile si instructiunile Dvs.

Suntem receptivi la a asigura un anumit nivel de competitivitate fiecarei tranzactii comerciale sau alteori pentru a acoperi anumite nevoi economice ale clientului in timp util. Oferim consultanta gratuita in privinta mijloacelor de transport pretabile marfii pe care clientul doreste sa o transporte, precum si in privinta cotatiilor tarifare solicitate.

Suntem o companie cu sediul in Timisoara si cu importante relatii de lucru cu firme din Romania, Europa, cat si spatial extracomunitar. Echipa noastra va pune la dispozitie solutii complete, prin servicii de transport rutier de marfuri, transport maritim si transport aerian. Indelungata prezenta a personalului nostru pe piata de transport ne-a permis dobindirea unei experiente solide pentru a raspunde celor mai exigente si variate cereri. Punctul nostru forte fiind transportul rutier de marfuri, avem posibilitatea sa va oferim toata gama de servicii aferenta acestui tip de transport. Clientii nostri beneficiaza de servicii de transport la cele mai inalte standarde la tarife avantajoase pentru marfuri cu cele mai variate caracteristici.

Efectuam orice tip de transport rutier intern si international, de la transporturi express pretabile microbuse, transport marfuri generale, transport marfuri frigorifice, transport utilaje pana la transportorturi speciale, agabaritice. Prin casa de expeditii oferim servicii de transport in Romania, servicii de transport in Europa, transport rutier de marfuri in Asia, transport de marfuri in tarile CSI.

Filtre

Zone din Timisoara: Stadion