Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Unde poți găsi uși de interior pentru toate stilurile de amenajare?

Unde poți găsi uși de interior pentru toate stilurile de amenajare?

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Bossnet
Vizualizari
1524

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Conştient sau nu, orice om care îşi amenajează locuinţa adopta un anumit stil sau design pentru interiorul acesteia. În cazul celor care apelează la serviciile unui designer de interior, lucrurile sunt mai simple, deoarece acesta se va ocupa de toate aspectele amenajării. În schimb, cei care se ocupă pe cont propriu de acest proces căuta informaţii şi recomandări din mai multe surse pentru a-şi amenaja locuinţa respectând trendurile, însă bazându-se pe preferinţele şi gusturile proprii.

Totuşi, pentru cei care ştiu exact ce stil de amenajare să abordeze, dar mai au nevoie de mici detalii care să îi ajute să decidă asupra anumitor elemente esenţiale, sunt prezentate în continuare informaţii despre modul în care pot fi alese ușile de interior, în funcție de stilul de amenajare a locuinței.

Stilul modern

Caracteristicile stilului modern sunt elemente care aparţin epocii actuale, dar care îşi au originea la începutul secolului XX, principalul obiectiv fiind acela ca amenajarea să fie realizată astfel încât să fie aspectuoasa şi, totodată, funcțională. Acest stil pune accentul pe folosirea de fibre şi materiale naturale, obiecte şi suprafeţe din metal sau sticla, lustruite şi cu aspect neted. Prin urmare, în ceea ce priveşte uşile potrivite acestui stil de amenajare, finisajele preferate sunt lemnul şi metalul, dar care au culori neutre, precum alb, negru, gri, bej sau crem, iar tocul ușii ar trebui să aibă linii drepte. Astfel, uşile sunt mai uşor de integrat în amenajare.

Cei care caută uşi interior în Suceava pot alege din gamele de uşi moderne Londra și Viena sau din gamele Vector ori Focus, de la Porta Doors. Acestea pot fi găsite în showroom-ul DOR din Suceava, unde vor avea parte și de consultanță în alegerea celor mai potrivite uși de interior.

Stilul clasic


Stilul de amenajare clasic este unul care pune accent pe confort, având la baza elemente care pot fi caracterizate atât prin linii drepte, cât şi prin linii curbe. În această amenajare se utilizează piese de mobilier funcţionale, dar impunătoare, materialele preferate fiind lemnul, pielea, mătasea şi catifeaua, iar culorile sunt, în general, în nuanţe închise – roşu, maro, lemn închis la culoare. De aceea, şi uşile de interior potrivite acestui stil sunt cele realizate din lemn închis la culoare.

Se pot regăsi inclusiv modele de uși care îmbină mai multe tipuri de lemn, cum sunt şi Porta Duo sau Porta Loft, ori chiar modele care par cioplite, cum este cazul uşilor Natura Impress sau Natura Space. Toate aceste modele sunt disponibile la DOR și pot fi consultate în cataloagele disponibile pe site-ul usi-dor.ro

Stilul minimalist


Acest stil se caracterizează prin sintagma less is more, adică accentul este pus pe caracterisici precum simplitate şi calitate, motiv pentru care se preferă liniile drepte, simple, obiectele de mobilier şi decorative având, în general, forme geometrice. În ceea ce priveşte paleta cromatică, aceasta este una neutră, culorile predominante fiind alb, negru, bej. Aceste caracteristici trebuie să se regăsească şi în modelul uşilor alese pentru un spaţiu decorat în stilul minimalist. Astfel că modelul de uşi de interior Porta Desire UV sau modelul Porta Hide sunt foarte potrivite unui spaţiu minimalist.

Alte aspecte importante de care ar trebui să se ţină cont în alegerea ușilor sunt funcţionalitatea şi calitatea acestora. Ușile din oferta DOR se disting prin calitate superioară, iar clienții beneficiază, în plus, și de alte servicii, precum măsurători gratuite în locația în care se vor monta ușile, transport gratuit în Suceava și montaj realizat de către profesioniști.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro