Un nou împrumut pentru locuinte

Un nou împrumut pentru locuinte

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
12701

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Casa ta e locul în care revii întotdeuna cu plăcere, îţi asigură siguranţa şi confortul tău. Bancpost te susţine să AI CASA TA, aşa cum îţi doreşti! Şi nu doar să o cumperi sau să o construieşti, ci şi să o extinzi, consolidezi sau să o reabilitezi.

La 1 iunie 2005 Bancpost a lansat un nou împrumut pentru locuinţe, produs ce oferă multiple avantaje clienţilor.
Astfel, rata dobânzii este de 7,5% pe an pentru creditele în euro, fixă în primul an după care este variabilă, în timp ce pentru creditele în lei dobânda este de 10,9% pe an, fixă pentru primii cinci ani şi apoi variabilă.
Perioada de rambursare a creditului se poate extinde de la 5 la 25 de ani. Suma minimă creditată este de 3.000 de euro, valoarea maximă de creditare depinzând exlusiv de capacitatea de rambursare a solicitantului.

Proprietatea pentru care se solicită creditul reprezintă garanţia necesară acordării împrumutului de către bancă.
Valoarea maximă a creditului oferit de Bancpost poate acoperi până la 80% din valoarea de piaţă a proprietăţii pentru care a fost solicitat împrumutul. Asigurările de viaţă şi de locuinţă nu vor constitui o grijă pentru client, acestea sunt gratuite. Gratuită este şi analiza dosarului de credit şi nu în ultimul rând, consultanţa financiară este gratuită. Pentru stabilirea capacităţii de rambursare a creditului Bancpost poate lua în considerare mai multe surse de venit, respectiv salarii, dividende, activităţi independente, chirii şi chiar poate recurge la cumularea veniturilor familiale (soţ/soţie, părinţi).

Pre-aprobarea împrumutului se face în doar 48 de ore. Faptul ca Bancpost dispune de o reţea extinsă de unităţi pe întreg teritoriul ţării oferă o accesibilitate sporită şi totodată economie de timp pentru clienţii băncii.
În fiecare sucursală Bancpost există un consultant specializat în împrumuturi pentru locuinţă care va recomanda clienţilor cea mai bună soluţie de finanţare şi asistenţă pe toată durata procesului de obţinere a împrumutului.

Filtre

Categorie articol: Oferte bancare