Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

UMEB

UMEB

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Timisoara, nr. 104 A
Telefon
0314251202, 0314251204
Fax
0314251201
Social links
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
2820

Voteaza & Distribuie

Prezentare

UMEB Bucuresti

UMEB este o companie ce ofera solutii moderne, inovatoare in domeniul proiectarii si fabricatiei masinilor electrice de joasa tensiune. UMEB produce si comercializeaza o gama larga de motoare electrice de c.a. si c.c., grupuri electrogene, precum si alte tipuri de echipamente electrice si servicii:
- Grupuri electrogene
- Generatoare de curent electric, mono si trifazate cu pornire manuala sau automata, in varianta constructiva stationara sau mobila, capotate, insonorizate, cu puteri cuprinse intre 2 - 1000 KVA
- Motoare electrice trifazate de curent alternativ – cu puteri cuprinse intre 0,18 – 200 kw, gabarite 63 – 315.

Nivelul ridicat al calitatii produselor este garantat prin utilizarea unor materii prime si materiale de buna calitate, prin efectuarea unui control riguros pe intregul flux de fabricatie al acestora. UMEB ofera servicii de consultanta gratuita pentru alegerea variantei optime de grup electrogen, inclusiv solutii de credit sau leasing.

Produsele UMEB au o garantie de 24 luni de la punerea in functiune. UMEB S.A. asigura asistenta la utilizatori atat in perioada de garantie cat si in cea post garantie (10 ani ) pentru intreaga gama de produse. UMEB S.A. este un partener sigur, serios si competent!

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00

Filtre

Servicii: Service, Vanzare
Utilaje: Generatoare de curent

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro