Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

TTD Group

Detalii

Adresa
Baia Mare, Bulevardul Regele Mihai I, nr. 106
Telefon
0753022643
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
258

Voteaza & Distribuie

Prezentare

TTD Group Baia Mare


Suntem o echipă tânără care dorește să schimbe imaginea serviciilor din domeniul tâmplăriei și sticlei. Răspundem nevoilor clienților, ascultând și îndeplinind așteptările acestora, îmbunătățind continuu calitatea serviciilor cu metode noi și cu oameni implicați și motivați.

Avem o experiență vastă în vânzarea de tâmplărie și sticlă pe următoarele segmente de piață: export (Franța, Belgia, Italia, Austria, Germania), distribuție și servicii de montaj pe raza județului Maramureș și împrejurimi.

Promovăm calitatea și în consecință lucrăm cu produse de top din domeniu: profile pvc Rehau și Salamander (Germania); feronerie Roto (Germania) și Maco Multi-Matic (Austria), profile aluminiu Alumil, Profilco – Grecia, Cortizo (Spania); sticla Guardian (SUA) și Saint Gobain (Franța).

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 16:00

Filtre

Comercializeaza: Sticla / oglinzi, Tamplarie PVC

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/