Trumar

Trumar

Detalii

Adresa
Suceava
Telefon
0230530515
Web
www.trutzi.ro
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
489

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Trumar Suceava - elemente din fier forjat

Infintata in anul 2005, a inceput comercializarea elementelor din fier forjat in anul 2006 si datorita seriozitatii si a dorintei unice de a prospera impreuna cu clientii nostri am acumulat in scurt timp experienta in a ne servi clientii si a ne adapta cererii de pe piata in ceea ce priveste diversitatea, stocul, calitatea, distributia si preturile cat mai competitive.

Intrarea pe piata a vanzarii de elemente din fier forjat a fost destul de grea dar,datorita clientilor fideli si a gandului pe care il avem de a prospera impreuna am reusit sa punem pe picioare o retea de distributie prin care ajungem mai usor si mai rapid la clienti avand costuri cat mai mici.

Gama noastra de produse care este intr o continua crestere dotorata cererii include elemente C si S, cercuri, cosuletze, rozete, panouri de balustrada, profile laminate amprentate cu diferite modele (teava, fier plin, platbanda), varfuri din otel prelucrate la cald dar si turnate, elemente de mijloc forjate si turnate, capete de stalp forjate turnate si din tabla, elemente vegetale, frunze si flori turnate si din tabla ambutisata, elemente decorative turnate, silduri si manere, patine si vopsele speciale pentru fier forjat de o calitate superioara, cutii postale diferite modele, consumabile folosite in atelierele ce au la baza fierul forjat.

In cursul anului 2009 pentru a completa si diversifica serviciile si gama de produse oferite,am investit intr o linie de productie a elementelor din fier forjat si confectiilor metalice ce au la baza fierul forjat. Cu personal calificat si seriozitate acordate in productia am reusit sa livram unele produse mult mai repede si la un pret mult mai bun decat in cazul importurilor. In cazul lucrarilor evolutia a fost mult peste asteptari desi, intr un an greu financiar ne asteptam la o crestere simbolica faptul ca am pus mult accent pe raportul pret - calitate si pe satisfacerea clientului ne a ajutat sa prosperam intr un timp foarte scurt.

In anul 2010 ne propunem sa fim mult mai atenti la cerintele clientilor existenti dar si a celor noi si sa crestem calitatea serviciilor la un pret cat mai competitiv sperand ca astfel vom prospera.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 18:00
Sambata: 8:00 - 14:00

Filtre

Program extra: Sambata
Materiale amenajari: Feronerie