Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Transilvania Constructii

Transilvania Constructii

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Strada Orastie, nr. 10
Telefon
0264416597
Social links
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1471

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Transilvania Constructii Cluj

Transilvania Constructii se afla pe piata constructiilor inca din anul 1950, fiind privatizata integral in 1999. De atunci si pana in prezent compania a devenit una dintre cele mai respectate si de succes de pe piata constructiilor clujene.
Aceasta pozitie a fost dobandita datorita profesionalismului angajatilor si a fost sustinuta de dotarea tehnica moderna si de resursele de care dispune firma, care ii permit sa vina in intampinarea celor mai exigente cerinte ale clientilor.
Societatea are ca obiect principal de activitate constructiile civile si industriale, iar in ultimii ani, a dezvoltat cel mai mare Parc logistic din Cluj-Napoca avand un numar de 36 de depozite si 6 hale pe o suprafata totala de 150000 mp 2.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro