Toro Design

Toro Design

Detalii

Adresa
Voluntari, Bulevardul Pipera, nr. 25 A
Telefon
0754893166
Web
https://torodesign.ro
Social links
Categorie
Decoratiuni
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Vizualizari
1796

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Toro Design Voluntari

Toro Design este un brand de mobilier si decoratiuni de lux creat in 2016 pentru tarile din Europa Centrala si Balcani si reuneste o serie de designeri, artisti, artizani, producatori din Turcia si Romania, din Iran, Coreea de Sud si Uniunea Europeana. Investitia initiala in crearea si dezvoltarea brandului Toro Design a fost de 0,5 milioane de euro.

Investitiile ulterioare Toro Design vor ajunge la cateva milioane de euro si vor include incheierea unor parteneriate strategice cu producatori de mobilier si decoratiuni de lux, crearea unui centru de design in Romania si mutarea unei parti a productiei la nivel local. Compania si-a propus sa ofere consumatorilor din Romania mobilier creat din materiale special selectate pentru a nu avea consecinte asupra sanatatii, piese realizate manual, in proportie de 80%, alaturi de colectii unice, create de echipa TORO Design.

Pe langa colectiile de mobila inspirate de asteptarile clientilor si ale pietei in stilurile neo-clasic, baroc si oriental, compania ofera si servicii de design interior pentru vile si apartamente, precum si numeroase piese de mobiler si decoratiuni semnate de artisti recunoscuti, alaturi de mobilier din lemn masiv creat cu materiale de lux de la Versace.