Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Top 3 programe pentru construcții și arhitectură

Top 3 programe pentru construcții și arhitectură

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
939

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Programele de arhitectură au schimbat enorm nișa, iar mulți arhitecți din întreaga lume au adoptat o aplicație pentru a fi cât mai productivi și eficienți într-o lume aproape complet digitalizată. Știm cu toții ce aplicații erau populare la început – exemplul AutoCAD – dar, de-a lungul anilor, au apărut mult mai multe programe de acest gen, fiecare venind cu propriile inovații, dar și avantaje și dezavantaje, în funcție de aplicația aleasă.

În ziua de astăzi, sunt disponibile zeci de programe pentru construcții și arhitectură, iar multe dintre ele sunt interoperabile între sistemele de operare, ceea ce înseamnă că putem lucra de pe smartphone, iar mai apoi să mutăm proiectul pe propriul refurbished workstation (calculator cu putere mare de procesare) pentru a putea executa schimbări ce pot fi mai migăloase. Acestea fiind spuse, care sunt cele mai cunoscute și folosite aplicații pentru construcții și arhitectură?

AutoCAD 360

AutoCAD este una dintre cele mai vechi aplicații pentru construcții și arhitectură, dar care a suferit schimbări multe de-a lungul anilor, majoritatea dintre ele pozitive și extrem de benefice. Varianta PRO a aplicației este disponibilă contra-cost, dar vei avea o sumedenie de beneficii, cum ar fi faptul că poți folosi programul atât pe smartphone – e suportat pe Android și iOS – dar și pe PC. Acest lucru este posibil deoarece proiectul la care lucrezi este salvat în Cloud, iar el poate fi accesat cu ușurință dacă ai acces la Internet.

BIMx eXplorer

Deși programul se află pe piață de ceva ani, el este relativ nou în această nișă, dar are anumite beneficii care lipsesc în cadrul exemplului precedent. De exemplu. BIMx eXplorer este complet gratuit și oferă destul de multe unelte pentru tinerii arhitecți, deși avem disponibilă și varianta pro, care este destinată pentru cei cu experiență în domeniu. BIMx eXplorer sunt singurii care au implementat o unealtă extrem de benefică, și anume „Hyper Model”. Aici, utilizatorii pot naviga în cadrul unui proiect, unde, cu ajutorul unui singur click, aceștia au acces la toate informațiile legate de fiecare component al clădirii construite în aplicație.

Pixlr Express

Pixlr Express este o aplicație dezvoltată de Autodesk, aceiași firmă care deține drepturile pentru AutoCAD. Pixlr Express este un program gratuit, dar care oferă o mulțime de unelte și metode de editare, iar toate schimbările pot fi făcute de pe telefon. Astfel, deși Pixlr Express e promovat pentru editarea pozelor, putem folosi și proiecte 2D și 3D pentru editare. Într-adevăr, nu avem nici de departe același număr de unelte precum la AutoCad, dar atunci când suntem plecați și trebuie să facem niște schimbări minuscule la un proiect, Pixlr Express poate fi mai mult decât îndeajuns.

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/