Tipuri de pompe pentru apa uzata

Tipuri de pompe pentru apa uzata

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
2012

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pomparea apelor uzate poate sa fie o problema destul de mare, mai ales in zone in care apar inundatii frecvente sau in situatiile in care s-a instalat o pompa nepotrivita. Din acest motiv, este bine sa ai in vedere cele mai bune pompe ape uzate sau murdare si sa faci o achizitie inteligenta atunci cand iti construiesti o casa sau cand doresti sa iti imbunatatesti stilul de viata.

Iata, asadar, care sunt principalele tipuri de pompe pentru ape uzate:

Pompe submersibile pentru apa de drenaj

De regula, acestea sunt pompe ideale pentru casele care au pivnita sau subsol. Sunt pompe cu plutitor si este bine sa fie insotite de un sistem care sa previna umezeala. Pompele pentru apa de drenaj trebuie sa fie legate la un put de scurgere prevazut cu pompa si trebuie sa ofere o trecere libera de minim 10 mm, in asa fel incat sa nu se infunde tevile.

Pompe pentru ape de suprafata

Apa meteoritica si alte ape care formeaza balti, trebuie sa fie trimise cat mai departe de cladirea pe care iti doresti sa o protejezi. De multe ori, apele de suprafata sunt evacuate impreuna cu apa menajera. Exista si tari in care este obligatorie eliminarea celor doua tipuri de apa pe tevi diferite. Pentru pompele de suprafata trebuie sa fie montata o trecere de pana la 35 de mm, sa existe o pompa de rezerva si o alarma si sa existe, de asemenea, un bazin in care sa fie colectate toate apele. Pompa aleasa trebuie sa poata face fata apelor cu frunze, ramuri si impuritati.

Pompe de urgenta

Daca locuiesti intr-o zona in care apar frecvent inundatii si probleme, o pompa de urgenta pentru apa uzata poate sa fie o solutie cat se poate de inteligenta. Aceasta trebuie sa fie mereu gata sa rezolve orice situatie.

Pompe cu tocator, destinate toaletelor

Exista destul de multe toalete care se afla sub cota de canalizare, cum ar fi toaletele de la demisol. Pentru acestea, o pompa cu tocator este raspunsul normal. Aceasta trebuie sa impinga cat mai usor apele uzate catre zona de canalizare. La pompa cu tocator se pot lega si alti consumatori, cum ar fi masina de spalat, dusul sau bucataria.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro