Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Tipuri de garduri

Tipuri de garduri

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Apartine de
Domimob
Vizualizari
2839

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Este destul de greu sa iei o decizie atunci când vrei sa construiesti un gard. Sunt atât de multe opțiuni, cu proprietati atat de diferite, incat vei pierde ceva timp cautand cea mai buna solutie. Vom incerca sa iti prezentam cele mai populare tipuri de garduri, in asa fel incat sa stii cu exactitate cee ce iti doresti.

Garduri din lemn
Lemnul este prima optiune atunci cand vine vorba despre constructia unui gard. Este un material la indemana, este destul de ieftin si este folosit in acest scop de sute de ani. Mai mult de atat, este foarte flexibil, permitand realizarea unor adevarate opere artistice. Este adevarat ca arhitectura s-a dezvoltat extrem de mult si ca astazi exista foarte multe solutii de garduri. Totusi, gardul de lemn are un farmec aparte. Din punct de vedere estetic se potriveste la orice tip de constructie, putand fi atat modern cat si traditional. De asemenea, este foarte rezistent, atata vreme cat este tratat foarte bine. Daca ar fi sa extragem niste avantaje ale gardului, frumusetea, usurinta de punere in practica si pretul destul de mic sunt foarte bine evidentiate. Printre dezavantaje se numara faptul ca are o durata de viata destul de mica si este sensibil la foc.

Garduri din zidarie
Zidaria este foarte prezenta in constructia gardurilor, mai ales in Transilvania. Aici, locuintele erau cat mai bine fortificate pentru a preintampina atacurile barbare. Nu este cea mai frumoasa solutie, insa din punct de vedere al utilitatii, este una foarte buna. Un gard de zidarie poate sa reziste cateva sute de ani si face fata la orice provocare. In ultima vreme, aceste garduri au capatat si o forma estetica, putandu-se opta pentru mai multe modele si culori.

Garduri din fier
Fierul este, fara doar si poate, cel mai popular material atunci cand vine vorba despre gardurile urbane. Este rezistent, este placut din punct de vedere estetic insa este destul de costisitor. Plimbandu-te prin marile orase Europene vei descoperi garduri din fier cu adevarat impresionante. Un gard din fier rezista sute de ani, insa marele dezavantaj este ca are un pret destul de mare. Manopera este scumpa si in acelasi timp materialul este costisitor, ceea ce face gardul de lemn sau cel din zidarie sa fie foarte apreciate.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro