Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Tips&tricks. Cum să amenajezi eficient o baie de dimensiuni mici

Tips&tricks. Cum să amenajezi eficient o baie de dimensiuni mici

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 4 saptamani si 2 zile
Vizualizari
759

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Contrar opiniei comune, o baie mică nu trebuie să fie nici aglomerată, nici lipsită de stil. Dincolo de limitările de spațiu, se ascunde oportunitatea de a inova și a exploata la maximum fiecare centimetru pătrat, transformând un spațiu mic în ceva unic și special.

Alege obiectele sanitare de mărimi potrivite


Când fiecare centimetru contează, selecția atentă a obiectelor sanitare, de la cadă până la baterii lavoar baie, poate face diferența dintre o baie aglomerată și una elegantă. Începe cu alegerea unui lavoar care să se potrivească proporției băii. Lavoarele suspendate economisesc spațiu prețios și mențin, în același timp, un aspect modern și curat. Acestea eliberează podeaua, oferind iluzia unui spațiu mai deschis. Mai mult decât atât, modelele de lavoare baie pe blat cu dulapuri încorporate pot oferi spațiu suplimentar de depozitare fără a ocupa mult loc.

Când vine vorba de zona de baie sau duș, este important să alegi un model care să se încadreze armonios în spațiul disponibil. În acest sens, cabinele de duș cu uși glisante economisesc spațiu și elimină necesitatea spațiului suplimentar pentru deschiderea ușilor. Pentru cei care preferă băile relaxante, există modele de cazi de baie compacte, proiectate special pentru spațiile mici.

Folosește oglinzi pentru a mări vizual spațiul


Alege cea mai mare oglindă pe care o poți monta pentru a face baia să pară mai mare. Având capacitatea de a transforma un spațiu îngust și înghesuit într-unul aerisit și luminos, oglinda poate dubla efectiv percepția spațiului disponibil, oferind iluzia unei încăperi mult mai mari. În băile lungi și înguste, se pot utiliza două oglinzi plasate pe pereți opuși. Acestea pot crea un efect de tunel infinit, extinzând vizual spațiul.

Se poate monta și iluminatul LED în jurul perimetrului oglinzii sau a surselor de lumină direcționate spre oglindă pentru a spori semnificativ luminozitatea și senzația de spațiu. Lumina reflectată de oglindă va dispersa uniform în încăpere, eliminând umbrele și creând o atmosferă confortabilă.

Eliberează spațiul de pe podea


Acest truc este indispensabil pentru băile mici, deoarece astfel se maximizează spațiul disponibil și încăperea începe să pară mai mare. Mobilierul și dulapurile montate pe perete sunt alegerea perfectă pentru a menține ordinea într-o baie mică. Aceste soluții de depozitare nu ocupă spațiu pe podea, făcând procesul de curățare mai ușor și contribuind la iluzia unui spațiu mai mare. Rafturile deschise sau dulapurile suspendate pot ascunde produsele de îngrijire personală și prosoapele, menținând în același timp un aspect organizat în baie.

Într-o baie de dimensiuni mici, trebuie să exploatezi spațiul vertical. Pereții pot fi folosiți pentru a instala rafturi suplimentare sau dulapuri înguste, creând astfel un spațiu suplimentar de depozitare fără a încărca încăperea. Spațiul mic nu trebuie să fie un impediment în amenajarea băii. Aplicând aceste sfaturi în practică, vei crea o baie modernă și funcțională.

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/