Tif Group

Tif Group

Detalii

Adresa
Arad, Strada Padurii, nr. 26
Telefon
0257278781, 0745387368
Fax
0257289207
Web
https://tehnoisofire.com
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
919

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tif Group Arad

Incepand din anul 2000 de la infiintarea firmei "TIF GROUP SRL" am cautat sa oferim clientilor nostri o gama cat mai completa de produse destinate inchiderilor de goluri din cadrul constructiilor civile cat si a celor industriale si chiar si pentru constructii partimoniu.

Comercializam in acest moment produse cu un nivel ridicat de calitate, avand un raport optim calitate/pret, cu caracteristici plecand de la cele mai simple pana la opere de arta arhitecturala sau automatizari si accesorii foarte complexe. Selectarea furnizorilor nostri s-a facut cu multa exigenta, urmarind in permanenta cerintele pietei si satisfacerea necesitatilor clientilor nostri si a pietei specifice din Romania.

Scopul nostru este de a oferi firmelor constructoare si beneficiarilor de investitii, produse de calitate, la preturi rezonabile, agrementate conform normativelor, in cadrul unei colaborari de un inalt nivel profesional. Acest site doreste sa vina in intampinarea clientilor potentiali, care sa poata afla intr-un mod cat mai simplu si clar gama de produse comercializata de noi, precum si cateva caracteristici ale acestora.

Filtre

Tip: Montaj, Usi