Termoprotectie

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1977

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vopseaua termospumanta este acel tip de vopsea care are proprietatea de a spuma (expanda) la o anumita temperatura, formand un strat carbonos termoizolant, de grosime mai mare fata de stratul initial, cu rol de protectie termica a elementului de constructie, pentru un anumit interval de timp. Protectia la foc a structurilor metalice se utilizeaza atat pentru structuri interioare cat si exterioare si asigura o stabilitate de pana la 2.5 ore.

Sistemul de protectie propus de noi detine toate avizele si agrementele legale necesare fiind un sistem agrementat INCERC pentru protectia 2.1/2 ore la foc a structurilor metalice, si beneficiaza de urmatoarele Agremente si Avize:

- Acordul Comisiei de Agrement Tehnic in Constructii - MLPAT

- Agrement Tehnic: Produse termospumante pentru protectii la foc

- Aviz al Ministerului de Interne, Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari

Sistemul pentru protectia la foc a structurilor metalice cu vopsele termospumante cuprinde urmatoarele grupe de produse:

- Sistemul pentru protectia la foc a structurilor metalice

- Sistemele de lacuri si vopsele pentru protectia la foc a suporturilor din lemn

- Sistemul pentru protectia la foc a cablurilor electrice

In conditiile in care se respecta procedurile de aplicare precum si consumurile specifice, iar regimul de exploatare al structurii termoprotejate nu se schimba, sistemul are o durata de viata nelimitata (se aplica o singura data pe toata durata de viata a constructiei).

Sistemul pentru protectia la foc a structurilor metalice, este produs in conformitate cu standardele si reglementarile europene aplicabile in domeniu si nu contine decat substante a caror utilizare este aprobata legal de catre aceste reglementari. De asemenea, sistemul nu prezinta nici un pericol pentru populatie sau pentru mediul inconjurator.

Produsele acestuia nu contin asbest si, atata timp cat suportul, intreaga protectie si conditiile de mediu raman neschimbate in raport cu starea lor initiala, proprietatile specifice isi pastreaza intacte toate performantele.