Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Termocontrol

Termocontrol

Detalii

Adresa
Arad, Strada Steagului, nr. 1
Telefon
0257206566, 0735155135
Fax
0257217154
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1195

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Termocontrol Arad

Înfiintata în anul 2004, în Arad, de o echipa având deja la acea data 10 ani de experienta, Termocontrol este o companie care activeaza pe piata regionala a serviciilor privind instalatiile termice si sanitare. În toti acesti ani, compania noastra si-a mobilizat competentele si energia pentru a oferi clientilor sai o gama cât mai completa de produse de calitate si servicii profesioniste.

Începând cu iunie 2009 Termocontrol s-a alaturat grupului de firme RDF, împreuna reusind sa mentinem stilul de lucru profesionist si eficient ce caracterizeaza grupul RDF. Eforturile echipei Termocontrol s-au concentrat spre atingerea si pastrarea unui înalt standard de calitate si siguranta, care sa dea cu adevarat masura confortului pentru clientii nostri.

Orar

Luni - Vineri: 8:00 - 17:00

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro