Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Tempori Serv

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Aleea Stanciu G. Cristian, nr. 3
Telefon
0788397752
Fax
031/8150851
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1141

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tempori Serv Bucuresti


Tempori Serv, este o societate cu capital integral privat romanesc,aparuta ca urmare a cerintelor tot mai exigente de pe piata constructiilor civile si industriale, ofera in prezent pe langa furnizarea produselor comercializate si servicii integrate de consultanta, proiectare, montaj, punere in functiune si service, incadrandu-se in categoria firmelor cu pana la 10 angajati.


Avand experienta necesara, Tempori Serv a devenit o firma recunoscuta in domeniul furnizarii si montajului invelitorilor din tabla tip tigla, a ferestrelor de mansarda, a echipamentelor pentru piscine de ultima generatie, panourilor solare si al cosurilor de fum executand lucrari de acest gen la peste 400 de obiective civile si industriale.


Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/