Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Tehnologic Grup

Tehnologic Grup

Detalii

Adresa
Braila, Soseaua Ramnicu Sarat, nr. 92
Telefon
0239610088, 0239611771, 0724375375, 0745375375
Fax
0239610088
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1804

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tehnologic Grup Braila

Tehnologic Grup SRL Braila este o firma romaneasca, cu capital integral privat, specializata in realizarea sistemelor de protectie solara. Una dintre caracteristicile esentiale ale firmei este de a lucra la acelasi nivel calitativ pentru absolut toti clientii, interni sau externi, indiferent ca sunt firme de stat, private sau persoane particulare.

Relatiile dintre firma noastra si clienti, respectiv parteneri se bazeaza pe cinste si respect reciproc. Toate problemele care apar in timpul desfasurarii activitatilor contractate se discuta cu clientii, respectiv partenerii in termeni mutual avantajosi. Increderea pe care o avem in firma noastra se bizuie pe referintele clientilor si a partenerilor nostri de lucru.

In prezent firma desfasoara o activitate de productie pentru Sisteme de Protectie Solara pentru interior, exterior si deschideri rezidentiale, constand intr-o gama variata de:
◊ jaluzele orizontale din aluminiu si lemn;
◊ jaluzele verticale din PVC(89 mm), aluminiu(50, 89 mm), textile (50, 63, 70, 89, 111, 127, 250 mm);
◊ rulouri interioare(cu snur, arc de frictiune, actionare electrica), skylight, plisse, draperii romane, panello, winter garden;
◊ perdele si draperii, galerii, sine si acesorii pentru perdele si draperii;
◊ plase insecte;
◊ rulouri exterioare din PVC si aluminiu;
◊ usi de garaj, grilaje;
◊ copertine;
◊ sisteme de actionare automata, automatizari pentru intreaga gama de produse.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/