Targului EcoLogica - Cluj 2011

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 4 luni si 2 zile
Vizualizari
1907

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cel mai mare targ de energie regenerabila si constructii ecologice din Transilvania - EcoLogica - si-a deschide portile in data de 12 mai in parcarea celui mai mare Centru Comercial independent din Cluj-Napoca - Cora Hipermarket.

Targul EcoLogica isi propune sa prezinte publicului larg o gama variata de echipamente si tehnologii de producere a energiei regenerabile, precum si solutii viabile de construire a unei locuinte ecologice, la cele mai mici costuri dar cu impact mare asupra mediului inconjurator.

Printre participanti se numara firme de profil cum ar fi: Activ Infra Heating, Compania de salubritate Brantner - Veres, Carpat Energy, Cundall, Dm Instal Clas, Duraziv, Ecoinstal, Eudis, Folex, Hornet Grup, Nova Energie, Prisma Prod, Terra Energy Concept, Trust Ecotherm si altii.

/>
Targul EcoLogica este un eveniment organizat de Monitorul de Cluj, publicatie cu peste 13 ani de activitate pe piata presei clujene, fondatorul proiectului Monitorul Verde cu sustinerea autoritatilor locale.

Targul EcoLogica isi asteapta vizitatorii in perioada 12-15 mai 2011, in parcarea celui mai mare Centru Comercial independent din Cluj-Napoca, Cora Hipermarket!

Eveniment organizat cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca si Hipermarket Cora Cluj!