Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Targul Ambient 2011 Bucuresti

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
2719

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Ambient este un targ lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est care prezinta cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si mobilier.

Aflat la editia a XVIII-a, targul va fi organizat intr-un nou concept care respecta tendintele inregistrate la nivel international, de catre marile targuri cu tematica similara. Astfel, incepand din acest an, tematica targului va fi imbogatita cu domeniul mobilei.

Editia din acest an va beneficia totodata, de prezenta unui numar mare de vizitatori specialisti (dezvoltatori, antreprenori, comercianti, retele de distributie tip DIY, designeri de interior, arhitecti).

Targul Ambient 2011 cuprinde 6 sectoare tematice principale:

- produse si sisteme pentru finisaje

- amenajari de interior

- amenajari exterioare

- piscine

- mobilier

- echipamente electrocasnice

- oferte imobiliare in domeniul rezidential

Ultimele doua editii ale targului s-au bucurat de participarea a peste 600 de companii, din care mai mult de 30% au fost firme straine, si aproape 20% au fost firme la prima participare. In acelasi timp, standurile firmele expozante au fost vizitate de peste 35.000 de persoane, atat specialisti, cat si public larg.


Va asteptam in 8-12 iunie 2011 la Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti.


 

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro