Anunt Gold Carmarione

Carmarione Timisoara - Experienta noastra in domeniul acoperisurilor metalice si-a spus cuvantul ori de cate ori am incheiat o lucrare, de fiecare data cu acelasi rezultat: clientul multumit. Carmarione - tigla metalica, jgheaburi si burlane, panouri sandwich, ferestre mansarda, panouri solare

Tangential

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18
Telefon
0213123325
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1479

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tangential Bucuresti

Conceput la origine pentru mediul industrial, klinkerul se obtine prin topirea la cca 1200C timp de 32 de ore a unor argile imbogatite cu portelan si samota care, astfel, greifiaza / vitrifiaza si se extrudeaza sub forme matritate diverse. Acest procedeu conduce la obtinerea unei paste foarte omogene (prin topirea inclusiv a materialului inert spre deosebire de gresia portelanata unde numai liantul este topit in doar doua ore de coacere). Aceasta pasta, evident dupa racire, produce la ciocnire un sunet metalic de la care i se trage si numele olandez de klinker. Un ciclu complet de productie dureaza 3-4 zile.

Materia prima este rara si de aceea preferam sa reciclam productia care nu corespunde calitativ. Tehnologia presupune un consum ridicat de energie si de aceea nu sunt multi producatori de klinker iar competitivitatea este impusa de volumul mare de articole si piese speciale ce trebuie realizate pentru a justifica acest tip de investitie. Noi producem in verticala si aceasta permite realizarea cozii de randunica pe toata dorsala placii, de aici o aderenta perfecta in montaj si in exploatare.

Klinker-ul este ideal pentru:
• placari fatade
• placari pardoseli si terase exterioare
• placari scari, trepte, glafuri fereastra
• placari piscine
• placari antiacide pentru industria alimentara.

Filtre

Materiale de constructii: Caramizi/boltari, Pavaje si piatra decorativa