Tâmplărie PVC de calitate - alegerea potrivită pentru casa ta

Tâmplărie PVC de calitate - alegerea potrivită pentru casa ta

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1784

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tâmplaria PVC este foarte importantă la o casă dintr-o mulţime de motive printre care izolare, aspect, dar şi durabilitate. Calitatea geamurilor şi uşilor montate de o firmă de tâmplărie PVC este vitală, aşa că ai grijă pe cine alegi să se ocupe de acest aspect al casei tale.

INA Ferestre este un bun exemplu de firmă de încredere de tâmplărie PVC, având frecvent proiecte şi o mulţime de clienţi mulţumiţi de geamurile şi uşile montate de aceştia. Ei folosesc tâmplărie PVC Salamander de calitate în toate proiectele lor, astfel îşi menţin clienţii mulţumiţi. Ca să înţelegi cât de importantă este tâmplăria din PVC pentru casa ta, îţi prezint câteva avantaje ale geamurilor din PVC care să te convingă că faci alegerea potrivită:

Geamurile din PVC sunt numărul unu în eficienţă energetică


Rama unui geam joacă un rol decisiv în promovarea energiei şi izolarea termică eficientă din punctul de vedere al costului. Profilurile de geamuri realizate din PVC au cel mai bun scor când sunt comparate cu geamuri din aluminiu sau lemn. Acestea au valori de izolare mai bune şi sunt capabile să reduce costurile de energie şi încălzire. Există un potenţial de economisire a energiei special când se folosesc ramele de geamuri din PVC în standardul de casă pasivă. Astăzi, geamurile de casă pasivă poat fi fabricate eficient şi eficient din punct de vedere al costului folosind profiluri de PVC.

Geamurile di n PVC oferă o raţie foarte bună cost-avantaj


Geamurile din PVC oferă avantaje din punctul de vedere al costului, atât în materiale, cât şi pe întreaga durată de viaţă. Ramele de lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decât profilurile din PVC, iar geamurile din aluminiu costă cu 30% mai mult reprezentând costuri alternative. Bazându-ne pe potenţialul de economisire înalt şi întreţinerea minimă pe întreaga sa durată de viaţă de până la 50 de ani, costurile sunt de asemenea economisite pe termen lung.

Geamurile din PVC sunt uşor de întreţinut


Geamurile din PVC de înaltă calitate sunt extrem de uşor de întreţinut şi necesită mentenanţă minimă. Geamurile din lemn, pe de altă parte, trebuie să fie date cu baiţ la aproximativ fiecare doi ani sau vopsite o dată la 5 ani. Geamurile din PVC sunt extrem de rezistente la condiţii meteo nefavorabile şi foarte uşoare. Pentru a curăţa ramele geamurilor tot ceea ce trebuie să faci este să foloseşti lichid de spălat vase datorită proprietăţilor sale care permit o întreţinere uşoară.

Geamurile din PVC sunt remarcabil de durabile


Spre deosebire de geamurile din lemn, cele din PVC au o durată de viaţă extrem de lungă. Geamurile de calitate înaltă vin cu o rezistenţă la distorsionare sporită şi un nivel înalt de funcţionalitate de la an la an. Potrivit vieţii lor lungi de cel puţin 50 de ani, geamurile din PVC sunt o investiţie excelentă, de asemenea menţine valoarea unei proprietăţi.

Geamurile din PVC oferă un eco echilibru excelent


Geamurile din PVC sunt 100% reciclabil şi astfel economisesc resurse. 40% din rezervele de gaz şi ulei din lume sunt folosite pentru încălzire şi pentru suplimentarea energiei la clădiri, în timp ce doar 4% merg producţia de plastice, din care doar 1% sunt folosite pentru PVC. Pe lângă faptul că sunt reciclabile, durabilitatea şi nivelurile scăzute de poluare din timpul producţiei de profile PVC ajută la producerea unui eco echilibru excelent şi contribuie către protecţia mediului. Geamurile din PVC rezistă mult mai mult decât geamurile din lemn şi consumă substanţial mai puţină energie în timpul procesului de fabricaţie.