Tabla zincata ofera un design modern constructiei dumneavoastra

Tabla zincata ofera un design modern constructiei dumneavoastra

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1484

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tabla zincata este un material structural care reprezinta o alegere ideala pentru aplicatiile unde sunt necesare costuri reduse si rezistenta relativ ridicata.

Produsul are utilizari frecvente in:
- constructii: oblon, usa, perete despartitor, tavan fals, parapet
- electrocasnice: masina de spalat, frigider, aer conditionat, ventilator, masini de gatit
- auto-mobile: usa, aripa, capota, plafon
- altele: panouri electrice, pat cabluri, carcase metalice.

Tabla zincata este confectionata din otel carbon acoperit cu un strat de zinc. Grosimea stratului de zinc este variabila, intre Z50 si Z600 g/m2, fiind exprimata in grame de zinc aplicate pe un metru patrat de produs.

Prin zincarea se obtine una dintre cele mai eficiente si economice metode de protectie a produselor din otel in mediile corozive. Stratul de zinc aplicat pe tabla din otel actioneaza ca o bariera de sacrificiu, protejand metalul de baza aflat sub stratul de zinc.

Aceasta rezistenta la coroziune a tablei zincate este influentata de: grosimea stratului de zinc; calitatea, puritatea si aderenta stratului de zinc; compozitia aerului atmosferic. Precizam faptul ca trebuie evitata expunerea intr-un mediu cu vapori si gaze corozive (clorul si hidrogenul sulfurat).

De asemenea, este recomandat ca prelucrarile mecanice sa fie efectuate la rece, pentru a nu deteriora stratul protector de zinc. Conditiile de depozitare a tablei zincate necesitand si ele o atentie deosebita.

Pe langa varianta lisa a tablei zincate, H Metal distribuie si varianta cutata. Acest produs este utilizat pentru constructia de pereti laterali, garduri sau acoperisuri. Foile de tabla zincata cuta va ajuta sa realizati rapid si cu un buget minim un gard pentru imprejmuirea unor hale, cladiri diverse sau inchiderea unor intrari.

Tabla zincata cutata prezinta urmatoarele avantaje:
- se realizeaza o acoperire rapida a suprafetei
- reprezinta o solutie eleganta estetic
- nu necesita cheltuieli de intretinere.

Specialistii H Metal va ofera, gratuit, sfaturi referitoare la debitare, sudura, zincare, vopsire, depozitare etc.

Filtre

Categorie articol: Amenajari