Tabla zincata cutata utilizata pentru hale metalice

Tabla zincata cutata utilizata pentru hale metalice

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
3159

Voteaza & Distribuie

Prezentare

H Metal comercializeaza tabla zincata cutata care ofera constructiei dumneavoastra un design modern la cel mai bun raport calitate - pret, pentru orice constructie neizolata.

Tabla zincata cutata se poate folosi pentru constructia de pereti laterali sau acoperisuri hale metalice. De asemenea, cu foile de tabla zincata cuta puteti realiza rapid si cu un buget minim un gard pentru imprejmuirea unor hale, cladiri diverse sau inchiderea unor intrari.

Halele metalice sunt foarte versatile si pot fi utilizate pentru:
- depozitare
- poductie
- agricultura
- ferme zootehnice
- industria alimentara
- service auto
- show room
- constructii provizorii
Toate cele 4 tipuri de cuta (H12, H31, H35 si H60) ale tablei zincate cutate, comercializate de H Metal, se pot utiliza la garduri, pereti sau acoperis.

Inaltimea cutei are rolul de a rigidiza tabla cutata si de a conferi o rezistenta mai mare la incarcatura. Astfel cu cat cuta este mai inalta cu atat tabla este mai rigida si mai rezistenta la incarcatura (zapada, gheata, vant, praf etc.) Cuta si grosimea se aleg in functie de utilizarea finala a tablei si caracteristicile constructiei metalice.

Top 7 motive pentru care sa alegi tabla zincata cutata:

1. O solutie economica
2. Acoperire rapida a suprafetei
3. Este un material usor
4. O solutie eleganta estetic
5. Durabilitate mare in timp
6. Usurinta in instalare
7. Nu necesita cheltuieli de intretinere

Stratul de zinc protejeaza materialul de baza si actioneaza ca o bariera de sacrificiu impotriva deteriorarii materialului prin rugina.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.