Tabla cutata pentru acoperis

Tabla cutata pentru acoperis

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1470

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Foile de tabla cutata, utilizate pentru realizarea acoperisului, sunt practice si potrivite pentru o multime de aplicatii: hale de productie sau depozitare, cladiri destinate sectorului agricol (depozite, spatii pentru cresterea animalelor), cladiri destinate activitatilor comerciale, culturale si sportive.

Atunci cand realizati un acoperis trebuie sa aveti in vedere nivelul pantei realizate in constructie. Acesta reprezinta unghiul de ridicare al acoperisului pentru a nu permite retinerea apei pluviale sau a zapezii. In mod uzual panta minima este de 4,5° (10%) sau, in cazul in care se foloseste un singur panou de la coama pana la streasina, de 2,7° (5%).

Tabla cutata, livrata de H Metal, este produsa din otel zincat si poate fi prevopsita sau nu. Cutele materialului fac ca imbinarea bucatilor de tabla sa se faca cu mare usurinta si intr-un mod eficient. De asemenea, datorita acestui sistem special, apa nu se poate scurge pe la imbinarile tablei cutate zincate, lucru ce recomanda materialul pentru a fi utilizat la acoperisuri.

Livram foile de tabla zincata cutata la dimensiunile cerute de dumneavoastra (lungimi cuprinse intre 1000 – 13000 mm, cu latimea utila de 1050 mm). Astfel eliminati pierderea de material, iar montajul se face rapid si usor. Recomandam ca prelucrarile mecanice sa fie efectuate la rece, pentru a nu se deteriora stratul protector de zinc. De asemenea, conditiile de depozitare a tablei zincate necesita o atentie deosebita. Un material de buna calitate este esential, deoarece influenteaza performanta structurala, costurile, usurinta in constructie si, de asemenea, aspectul cladirii.

Despre H Metal

H Metal societate de distributie de produse metalurgice, este una dintre putinele firme de pe piata din Romania care poate satisface cea mai importanta necesitate a clientilor: aceea de a economisi timp si energie in scopul gasirii celor mai bune materiale si servicii de profil.

Filtre

Categorie articol: Amenajari