Systema

Systema

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Soseaua Mihai Bravu, nr. 42/62
Telefon
0212521621, 0751208834
Fax
0212521628
Web
https://systema.ro
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 1 saptamana si 2 zile
Vizualizari
779

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Systema Bucuresti

Suntem Systema Romania, reprezentanta Systema S.p.a Italia, lider in productia de echipamente de incalzire si tratament termic prin radiatie: tubulatura radianta, module radiante, generatoare de aer cald, termoconvectoare etc. Produsele sunt accesibile in Romania direct prin Systema Romania sau prin reteaua de distribuitori creata in scopul asigurarii rapiditatii si profesionalismului oferite beneficiarilor produselor noastre.

Systema Romania va ofera consultanta tehnica pentru proiectare instalatii de incalzire prin radiatie, ca si toate celelalte servicii necesare fazelor unui proiect, cum ar fi furnizarea echipamentelor, instalarea si punerea in functiune a acestora. Proiectele sunt realizate intotdeauna impreuna cu proiectantii sau beneficiarii nostri pentru a fi siguri ca raspundem prompt tuturor cerintelor acestora.

Colectivul Systema Romania este tanar si dinamic, oferindu-va rapiditate, dar mai presus de orice, calitate si profesionalism. Pentru a afla informatii despre firma Systema Romania, despre produsele Systema si, bineinteles, cum va pot fi acestea de folos, va invitam sa vizitati paginile site-ului, navigarea facandu-se prin meniul din stanga.