Sticla laminata – protectie de incredere intr-un design elegant

Sticla laminata – protectie de incredere intr-un design elegant

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
1715

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca nu va place fragilitatea sticlei obisnuite, care se sparge cu usurinta si este complet incapabila sa joace un rol de bariera puternica, atunci acordati atentie sticlei a carei structura cuprinde in componenta sa de la doua la mai multe foi de sticla, asamblate la un loc cu ajutorul unei folii de laminare sau unui lichid de laminare. Aceasta este sticla laminata, a caror straturi pot fi plane sau curbate in dependenta de forma conferita pana la laminare.

Sticla laminata de la Securit SA este o sticla de securitate si de protectie. In caz de spargere, fragmentele de sticla raman lipite de folia de laminare, evitandu-se astfel aparitia fragmentelor ascutite si imprastierea lor.
Acest tip de sticla are proprietatea de a impedica patrunderea razelor ultraviolete in incapere, fiind o protectie impotriva decolorarii timpurii a mobilierului si tapetului.

Diverse constructii din sticla laminata
Datorita caracteristicilor unice Securit SA foloseste sticla laminata ca un material ideal pentu realizarea:

  • Usilor de sticla – care prezinta o multime de avantaje fata de cele clasice, creand un spatiu mai natural, mai atractiv si mai putin constructiv.
  • Balustrade de sticla – elemente arhitecturale care au un rol de protectie, cat si unul estetic si de desing ce vin in completarea scarilor interioare cau pentru inchiderea unor balcoane.
  • Scari de sticla – obiecte functionale cu o utilitate foarte practica, cu un aspect estetic ce scoate in evidenta si transmite sentimente de satisfactie si siguranta celor ce calca treptele.
  • Pardoseli din sticla – o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare, iar sticla reprezinta o noutate ca material de pardoseala, insa ofera un aspect deosebit, spectaculos in orice interior.
  • Cabine de dus din sticla – unde sticla securizata ofera soluta pentru o baie fiabila, moderna, eleganta, usor de intretinut si personalizata.
  • Pereti de sticla – cu care se poate separa anumite incaperi si tot odata se pastreaza senzatia de spatiu si cel mai important ca se pastreaza iluminarea naturala.
  • Copertine din sticla – care se deosebesc de celelalte tipuri prin transparenta lor, eleganta si simplitate, insa la fel sunt o protectie impotriva ploilor, soarelui, zapezii si chiar grindinei.
  • Mobilier din sticla – ideal pentru a expune marfa spre vanzare in conditii de cea mai mare vizibilitate, igiena si siguranta.

Sticla laminata din geam al producatorului Saint Gobain, are o rezistenta mecanica marita la incovoiere, rezistenta marita la socuri si rezistenta sporita la stres termic. Chiar fiind securizata calitatile optice ale acestei sticle nu difera de cele al sticlei obisnuite.

Cel mai bun proiect pentru d-voastra
Faceti legatura pe unul din numerele de telefon 0213215237, 0751101141 sau 0751075269 cu compania noastra, iar noi vom pune la dispozitie o gama completa de atricole din sticla laminata, realizate in corespundere cu cele mai recente tendinte in design interior si tehnologii de constructie.

Dispunem de cel mai modern utilaj pentru prelucrarea sticlei, datorita caruia este posibila punerea la dispozitia clientului a unui amplu ciclu de lucrari. De-a lungul anilor am realizat sute de proiecte, insa suntem convinsi ca proiectul nostru cel mai bun urmeaza a fi realizat anume pentru d-voastra.

Autor