Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Sticla colorata emailata solutia optima pentru interioare moderne si pline de personalitate proprie

Sticla colorata emailata solutia optima pentru interioare moderne si pline de personalitate proprie

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1610

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sticla este utilizata inca din cele mai vechi timpuri pentru a oferi un orizont larg de creatie, posibilitatile fiind practic nelimitate. Astfel emailarea este un proces care are darul de a infrumuseta un spatiu oricat de simplu ar fi. Securit International va pune la dispozitie sticla colorata emailata pentru a oferi spatiilor interioare un aspect elegant si simplu dar in acelasi timp original.

De asemenea specialistii nostri prin utilizarea unor tehnologii si echipamente moderne reusesc sa obtina sticla colorata emailata de inalta calitate pe care putem, daca doriti, sa o asemanam cu adevarate opere de arta.
Panourile din sticla colorata emailata se potrivesc pentru placarea oricarui tip de suprafete in orice tip de incapere fie ca vorbim despre o baie sau o camera. In special cladirile de birouri sau spatiile comerciale vor capata un aer deosebit de interesant prin intermediul acestor panouri intrucat ofera si posibilitatea de a fi personalizate.

Cum se creeaza panourile din sticla colorata emailata?

Din punct de vedere al obtinerii de panouri de sticla colorata emailata se deosebesc doua tehnici de obtinere si anume emailarea la rece si emailarea la cald. Diferenta dintre cele doua tehnici consta in tipul de vopsea utilizat si timpul de aplicare al vopselei sau securizarea acesteia. Pentru ambele metode se remarca o multime de avantaje dar in ceea ce priveste emailarea la cald nuantele disponibile nu sunt atat de variate precum in cazul celei la rece.

Imprimarea pe sticla este o alta modalitate de a obtine sticla colorata emailata, fiind utilizata cu succes de foarte multi ani iar prin intermediul unor ecrane de dispersie pentru cerneala se obtin modelele pe suprafata panourilor. Dezvoltarea tehnologiei a adus cu sine metoda de imprimare a panourilor care, fata de metodele traditionale de obtinere este mult mai usor de realizat iar calitatile rezultatului final sunt exceptionale. Se pot reproduce imagini cu mai multa acuratete si calitatea este ireprosabila.

Utilizari ale sticlei colorate emailate

Din punct de vedere al domeniilor de utilizare pe care le are aceasta sticla colorata emailata, putem spune ca are numeroase utilizari incepand de la placarea peretilor pana la piese de mobilier. In cazul pieselor de mobilier din sticla care utilizeaza acest tip de placare, putem spune ca le ofera acelasi aspect pe care il au piesele de lux.

Pentru interioare pline de naturalete si originalitate, merita sa investiti in sticla colorata emailata intrucat in acest mod reusiti sa oferiti casei dumneavoastra o noua abordare a intregului stil si sa gasiti totodata o noua modalitate de a oferi intregului spatiu personaliate proprie.

Securit International va pune la dispozitie toate aceste solutii, astfel incat sa puteti sa va puneti imaginatia in miscare si sa obtineti cele mai originale elemente pentru decorarea interiorului.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/