Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Stalpi metalici 60x40x3 cu brat pentru sarma Concertina

Stalpi metalici 60x40x3 cu brat pentru sarma Concertina

Detalii

Telefon
0749249007
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
H Metal
Vizualizari
1157

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Realizam, la comanda, stalpi zincati de gard cu brat pentru instalarea sarmei Concertina. Odata fixata pe gard, sarma Concertina devine o bariera aproape imposibil de taiat cu unelte obisnuite si un obstacol extrem de greu de trecut. Este special conceputa pentru a putea fi extrem de dura, dar in acelasi timp foarte usoara.

Stalpii zincati sunt realizati din teava 60 x 40 cu grosimea peretelui de 3 mm. in timp ce bratul Y este confectionat din teava 40 x 40 cu grosimea de 2 mm.

Inaltime stalpi zincati 2850 mm + brate sustinere sarma Concertina.

Comanda minima 20 buc.

Acest tip de stalp este utilizat pentru realizarea sistemelor de imprejmuire care necesita o securizare deosebita: Unitati Militare, depozite, penitenciare, unitati cu regim special, etc.

Filtre

Tip anunt: Oferte
Servicii oferite: Constructii metalice

Anunt Platina Canapele in Timisoara

Firma Impero din Timisoara comercializeaza canapele extensibile la preturi promotionale. La canapele, transportul de la magazin pana in locatia clientului se ofera bonus in toata Timisoara!