Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Stalpi gard cu talpa de prindere

Stalpi gard cu talpa de prindere

Detalii

Telefon
0749249007
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Apartine de
H Metal
Vizualizari
2039

Voteaza & Distribuie

Prezentare

H Metal produce stalpi de gard, pentru prindere pe beton, din teava zincata 60 x 40 mm, grosime material 2 mm, inaltime stalp 2 metri. Talpa de prindere de la baza stalpilor are dimensiunea 120 x 120 mm si 5 mm grosime cu 4 gauri diametrul 12 mm pentru montajul acestora cu conexpanduri de M 10 mm.

De asemenea, livram stalpii cu 4 gauri strapunse diametrul 10 mm pentru montajul panourilor bordurate in 4 locuri pe stalp.

Accesorii stalpi cu talpa:
Capac PVC 60 x 40 mm.
Set prindere panou diferite variante. Pentru prinderea panourilor pe stalpul de 2 metri sunt necesare 4 set-uri de prindere pentru fiecare stalp.

Ridicare din depozit Bucuresti.
Optional contra cost putem livra in tara in regim de grupaj la costuri reduse de transport.

Filtre

Tip anunt: Oferte
Servicii oferite: Constructii metalice

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/