Spiral Wood

Spiral Wood

Detalii

Adresa
Sfantu Gheorghe
Telefon
0729500860, 0745137333
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
2288

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Spiral Wood Sfantu Gheorghe

Firma Sculptura Secuiasca SRL are o traditie de familie in prelucrarea lemnului inca de la sfarsitul anilor 1800. Ne-am specializat in primul rand in fabricarea scarilor si balustradelor, toate din lemn masiv, cu o calitate de mobilier. Toate lucrarile noastre sunt unicate, cu un design unic, prelucrate manual pana la cel mai mic detaliu, adaptandu-se in totalitate nevoilor clientilor.

In prezent ne mandrim cu o gama de produse desavarsite, produse si comercializate sub numele de marca Spiralwood. Produsele noastre au ca baza lemnul de fag, dar la comanda prelucram si alte tipuri de specii. Materia prima se selectioneaza imediat dupa taiere si ajunge in atelierele noastre numai cea de cea mai buna calitate.

Majoritatea produselor sunt facute in mod artizanal, asa nici cea mai mica greseala nu trece neobservata prin mainile mesterilor nostri. Astfel iti putem garanta o mobila de calitate superioara cu forme spirale unice, tinand cont de estetica si functionalitatea lor.

Filtre

Tip: Montaj, Tamplarie lemn

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro